Caciula Real stuff Vezi mai mare

Jack Wolfskin

Caciula Real stuff

caciula subtire din microfleece

Mai mult

✔ 10% card fidel

44 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Când vremea se raceste, REAL STUFF este un element nelipsit din rucsacul tau.

    Această caciula simplă este confecționată din material moale TECNOPILE MICRO, o țesătură din microflee care absoarbe rapid umiditatea și o îndepărtează de piele. Când ieși în serile racoroase, poti simți cu adevărat diferența.

    Caciula este ușor de îngrijit, se usucă rapid și se potrivește în buzunar.

    Marime universala (55 - 59cm)