Absolute Triaxiale 9mm Vezi mai mare

Millet

Coarda dinamica Absolute Triaxiale 50m x 9mm

10004533

coarda dinamica pentru escalada
tehnologie TRIAXIALE
tratata hidrofob

Mai mult

✔ 10% card fidel

732 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Această coardă dinamică este o afacere pentru alpinistii experți: cu o greutate optimizată, este un produs de încredere în toate circumstanțele. Nu e de mirare că ghizii de la Chamonix  Du Mont Blanc Guides Company și-au pus viețile- și cele ale clienților lor - în seama ei. "Este o coarda de referință pentru ghizii montani de la Chamonix," confirmă Laurent, manager de produs, "pentru că apreciază versatilitatea ei. Puteți să vă deplasați înainte pe ghețari sau pe traversee și puteți să faceti rapel dacă doriți. Dar nu aș recomanda-o pentru alpiniștii novici - trebuie să fii foarte competent cu sistemele de asigurare. "

    "TRIAXIALE® ( TRX) = tehnologie ce apartine exclusiv marcii Millet, tehnologie ce oferă un nivel ridicat de confort, siguranță și durabilitate. "Este o modalitate specială și total exclusivă de a face miezul de frânghie" explică managerul de produs. "Acest proces de fabricație necesită mașini care pot împleti miezurile și nu doar răsucesc firele de poliamidă. Firele interne variază în număr, în funcție de diametrul exterior final. Aceste împletituri protejează miezul de abraziunea internă.

    Pentru incepatori, se recomanda a fi foarte familiarizati cu sistemele de asigurare pe care le folosesc. 

    Caracteristici : Forta de soc = 620daN; greutate = 56g/m; numar de caderi = 20; elongatie = 31%; numar de toroane = 40