Reduced price! Silver Triaxiale 9.8mm Vezi mai mare

Millet

Coarda dinamica Silver Triaxiale 60m x 9.8mm

coarda dinamica pentru escalada
tehnologie TRIAXIALE
60m x 9.8mm

Mai mult

715 lei

-30%

501 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Coardă dinamică de alpinism, extrem de robustă. Diametrul său de 9,8 mm iti permite să progresezi în siguranță totală, încrezator că esti asigurat în mod corespunzător. Pentru tovarășul tău de la baza peretelui, lucrurile devin mai ușoare la filarea corzii ceea ce va oferă liniste si siguranta amandurora. Și iata cireasa pe tort: ​​acest model promite o durabilitate impresionantă, datorită construcției exclusive Triaxiale.

    Opinia expertului? "O coardă este supusă la tot felul de influențe - căderi, frecare cu echipamentele de asigurare etc.", spune managerul de produs MILLET. "Este o chestiune de fizică, cu lanțuri de molecule care nu rămân în starea lor inițială - filamentele interne care alcătuiesc nucleul frânghiei își pierd proprietățile și eficiența. Experiența arată că, datorită structurii Triaxiale, filamentele sunt aranjate în ordine, nu sunt lăsate să se miște liber și astfel suportă mai puțin uzură prin frecare. "

    "TRIAXIALE® ( TRX) = tehnologie ce apartine exclusiv marcii Millet, tehnologie ce oferă un nivel ridicat de confort, siguranță și durabilitate. "Este o modalitate specială și total exclusivă de a face miezul de frânghie" explică managerul de produs. "Acest proces de fabricație necesită mașini care pot împleti miezurile și nu doar răsucesc firele de poliamidă. Firele interne variază în număr, în funcție de diametrul exterior final. Aceste împletituri protejează miezul de abraziunea internă. 

    Pentru incepatori, se recomanda a fi foarte familiarizati cu sistemele de asigurare pe care le folosesc.

    Caracteristici : Forta de soc = 840daN; greutate = 62g/m; numar de caderi = 7; elongatie = 35%; numar de toroane = 48