Primus

Arzator camping Essential Trail Kit

10020718

set oala + aragaz

Mai mult

✔ 10% card fidel

293 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Setul Essential Trail constă din noul aragaz Essential Trail și un set de oala cu o mini-tigaie, combinația perfectă a tot ceea ce ai nevoie pentru a găti mese gustoase în aer liber, oriunde te-ai afla.

  Oala Essential Trek Pot 1.0L este confecționata din aluminiu ușor și este asociata cu o mini-tigaie acoperită cu ceramică, făcând mai simple gatitul si curatarea. Tigaia se dublează ca un capac pentru fierberea mai rapidă și menține mâncarea fierbinte mai mult timp. Oala este suficient de mare pentru a găzdui atât aragazul cât și un cartuș cu gaz de 230 de grame atunci când vrei sa le transporti. Tigaia / capacul asigură totul la transport, cu mânerul vasului.

  • persoane: 1-2
  • greutate: 382g
  • diametru: 117mm; inaltime: 145mm
  • timp de firbere 1L apa: 3min30sec