Arzator camping OmniLite Ti Vezi mai mare

Primus

Arzator camping OmniLite Ti

10002725

Aragaz expeditie

Mai mult

✔ 10% card fidel

1 221 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • OmniLite Ti se bazează pe aceeași tehnologie ca arzatorul multi premiat OmniFuel și este construit pentru a face față situațiilor și mediilor exigente. Acest model este la fel de fiabil și robust, dar mai mic, mai ușor și mult mai eficient din punct de vedere al consumului de combustibil. Puterea sa energetica a fost adaptată pentru noua generație de recipiente eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil - oalele cu schimbător de căldură, cum ar fi cele din seria Eta Pots ™. Ecranul de vant și picioarele sunt fabricate din titan, făcând aragazul foarte stabil și ușor. OmniLite Ti funcționează cu gaz, gaz lichid Primus, benzină, diesel, kerosen/naphta și chiar si cu combustibil pentru aviație. Folosind butonul de control al flacarii, puteți ajusta flacăra la nivelul dorit, chiar dacă purtați mănuși. Dimensiunea ambalajului este minimă, iar aragazul este perfect pentru unul sau doi oameni ecologisti care se îndreaptă spre o aventură in aer liber. O pompa ErgoPump ™, un multi-instrument cu ac de curățare, un ecran de vant pliabil si un reflector de căldură - toate sunt incluse.

  Se livreaza cu bidon pentru combustibil 0.35L , husa.

  • dimensiuni: 90 x 114 x 55mm
  • timp de functionare: 100 min (butelie 230 g)
  • sezon: 4 
  • putere: 2600W
  • timp de fierbere 1L cu  PrimeTech Pot: 2:40 min (+ preincalzire 40 sec)
  • greutate: 230g