Incalzitoare pentru maini Vezi mai mare

Thermopad

Incalzitoare pentru maini

incalzitoare pentru maini

Mai mult

✔ 10% card fidel

10 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Intrucât sănătatea clienților nostri și a echipei Sport Virus este primordială în această perioadă dificilă, am decis închiderea temporară a magazinelor fizice. Ne puteți găsi în continuare online pe sportvirus.ro.
Am reușit să aducem o mică parte din colecția pe care am pregătit-o pentru dumneavoastră în această vară. Vom onora în continuare comenzile online dar acestea vor avea un termen de livrare putin mai lung decât v-am obișnuit, deoarece le vom procesa o dată la 3 zile. Încurajăm plata online întrucât tranzacțiile cash nu sunt recomandate în această perioadă.
Vă trimitem cele mai calde urări să gestionați această situație exceptională cât de bine puteti. Suntem siguri că ne vom revedea foarte curând, în sănătate deplină, în munții nostri.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Pliculete incalzitoare - ideale pentru activitatile sportive pe timpul iernii.

  Se activeaza in contact cu aerul si pot fi folosite imediat dupa desigilarea ambalajului. Datorită compoziției unice a umpluturii lor, asigură căldură naturală.

  • temperatura maxima 68°C
  • temperatura medie 58°C
  • durata de functionare pana la 12 ore
  • dimensiuni 170 x 115mm
  • greutate 68g/per

  Incălzitoarele de mână pot fi introduse  în mănuși sau in buzunare și mențin mâinile calde pe vremea rece de iarnă.

  Notă: Produsele Thermopad sunt destinate numai unei singure utilizări. După ce funcția de căldură a fost activată de aer, plăcuțele nu mai pot fi reutilizate. Daca la inceput se simt prea fierbinti nu le folositi direct pe piele , nu le folositi daca aveti leziuni , nu le folositi in timp ce dormiti, nu le introduceti in gura si nu le introduceti in cuptor cu microunde . Nu sunt indicate copiilor sub varsta de 6 ani. Se pastreaza in loc rece si uscat. Daca din intamplare continutul devine expus, evitati contactul cu gura si ochii si aruncati imediat.

  Compozitie: pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.