Reduced price! Incalzitoare degete picioare Vezi mai mare

Thermopad

Incalzitoare degete picioare

incalzitoare pentru degete picioare
dimensiuni mici, plicuri plate

Mai mult

10 lei

-30%

7 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
Primesti 10% REDUCERE la toate comenzile in baza faptului ca esti 'client fidel'. Poti deveni client fidel la prima comanda mai mare de 500 de lei. Afla mai multe despre politica de fidelizare.
 • Pliculete incalzitoare - ideale pentru activitatile sportive pe timpul iernii.

  Se activeaza in contact cu aerul si pot fi folosite imediat dupa desigilarea ambalajului. Datorită compoziției unice a umpluturii lor, asigură căldură naturală.

  • temperatura maxima 45°C
  • temperatura medie 37°C
  • durata de functionare pana la 8 ore
  • dimensiuni 200 x 121mm
  • greutate 38g/per

  Incălzitoarele pentru degetele de la picioare se pot aplica, datorita fetei adezive, deasupra sau sub varful piciorului, peste sosete și mențin picioarele calde pe vremea rece de iarnă.

  Notă: Produsele Thermopad sunt destinate numai unei singure utilizări. După ce funcția de căldură a fost activată de aer, plăcuțele nu mai pot fi reutilizate. Daca la inceput se simt prea fierbinti nu le folositi direct pe piele , nu le folositi daca aveti leziuni , nu le folositi in timp ce dormiti, nu le introduceti in gura si nu le introduceti in cuptor cu microunde . Nu sunt indicate copiilor sub varsta de 6 ani. Se pastreaza in loc rece si uscat. Daca din intamplare continutul devine expus, evitati contactul cu gura si ochii si aruncati imediat.

  Compozitie: pudra de fier, sare, carbon activ, apa, vermiculita.