• -20%

Exact ceea ce ai nevoie pentru zile distractive în natură. Când biciclesti pe munte, ai nevoie de un rucsac cu sistem de hidratare și spațiu pentru a-ți transporta lucrurile esențiale.

Source's Fuse este proiectat pentru ciclism sau drumeții. Este un rucsact ușor, de volum mediu, care iti satisface nevoile și organizează cu ușurință echipamentul și lichidele de băut.

Folosit la nivel global de bicicliști și aventurieri în aer liber care poartă echipament și hidratare, fiecare rucsac Source MTB conține un sistem de hidratare Widepac cu tub coextrudat și supapă Helix.

Ideal pentru drumeții, ciclism sau oriunde în aer liber, Fuse va deveni rucsacul tău favorit.

  • material: nailon durabil, rezistent la apă, de 210D
  • centura ușoară de șold cu aripi, căptușită, stabilizatoare
  • structură cu ventilație maximă a spatelui
  • 3 compartimente separate



Sistemul de hidratare Widepac inclus prezintă toate avantajele de hidratare Source: Deschiderea largă brevetată Wideslide™ face umplerea, curățarea și scurgerea mai ușoare ca niciodată – și este 100% etanș. Toate sistemele de hidratare Source au o întreținere redusă și sunt ușor de curatat datorită tehnologiei unice GlassLike™ și GrungeGuard™. Apa stocată într-un Source Widepac are gust de apă și rămâne proaspătă zile și chiar săptămâni – fără gust de plastic datorită tehnologiei TasteFree™!

Dimensiuni: 42 x 15 x 24cm
Volum: 9+3L
Greutate: 800g


10023979

Sezonalitate
allseason
Destinatie
Biking
Hiking/ Trekking

16 alte produse in aceeasi categorie: