Ochelari de soare Senax P Vezi mai mare

Alpina

Ochelari de soare Senax P

ochelari de protectie solara
lentile Polaroid
nivel de protecție: S3

Mai mult

✔ 10% card fidel

306 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Picioare vesele - viata fericita. Pantofi activi pentru o vara activa. Reducere 20% la toti pantofii Jack Wolskin Coogee in perioada 24 – 30 iunie.
Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Ochelari cu un design futurist. Elimină reflexiile și sporesc conturul, făcându-i perfecți pentru orice activitate în apropierea apei sau pe zapada. Suporturile caucicate ale brațelor și tampoanele reglabile de pe nas asigură o potrivire confortabilă și sigură pe orice față.

    Lentilele polarizante: filtrează lumina și permit numai fasciculele din surse luminoase directe. Acest lucru elimină reflexiile astfel încât ochiul nu este distras de ele.

    Flux de aer optimizat: Lentilele foarte curbe, în combinație cu canalizarea indirectă a fluxului de aer, asigură o vizibilitate care nu este afectată de curent sau de aburire.

    Sticlă optică: Rama sportiva cu opțiunea de montare a lentilelor corective care pot fi personalizate special de către optician pentru a se potrivi purtătorului. Acest tip de lentila oferă vizibilitate perfecta pentru purtător - atât în ​​timpul sportului, cât și în timpul desfășurării activităților zilnice.  Spectrul pentru cele mai puternice lentile variază în general de la aprox. -4,0 dpt la +4,0 dpt. Pentru aranjamente individuale, contactați opticianul dvs.