Meindl Vakuum GTX este o gheată de înaltă calitate pentru trekking in toate cele 4 sezoane, care încorporează tehnologiile Meindl Vakuum pentru a oferi o potrivire personalizată și un confort sporit.

Urmând tradiția, Vakuum GTX este produs manual în fabrica germană Meindl, folosind piele Nubuck de cea mai bună calitate, oferind durabilitate.

O bandă suplimentară de cauciuc în jurul ghetei îmbunătățește protecția pe toate tipurile de teren. Tehnologia Meindl Vakuum oferă un sistem de spumă cu memorie (MFS) în partea superioară și a labei piciorului, folosind căldura corpului pentru a se adapta piciorului și a-ti oferi o potrivire personalizată. Acest lucru oferă sprijin și confort, reducând în același timp presiunea asupra tendonului lui Ahile atunci când mergi mult pe jos.

Sistemul de inșiretare Digafix permite ca șireturile să fie ajustate pentru mersul pe teren accidentat, sporind și mai mult confortul și oferind o fixare sigură a gleznei/calcaiului.

Echipat cu o membrană GORE-TEX pentru a garanta impermeabilitatea, un brant Air-Active pentru respirabilitate și o talpă Meindl Multigriff by Vibram pentru o aderență excelentă, această gheată este potrivită pentru drumetii pe tot parcursul anului.

Bocancii Meindl sunt realizati de cel mai renumit producator german de incaltaminte outdoor, cu o traditie de peste 300 ani. Recomandati iubitorilor de drumetii montane dar si pentru padurari, vanatori, echipe de salvamont si aplicatii militare.

  • greutate 800g (marimea 8)

 

10002693

Sezonalitate
primavara-vara

16 alte produse in aceeasi categorie: