Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Travel Sport SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi despre tine.

Conform articolului 12 (c) al Legii nr. 677/2001, orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege.Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite modificarea sau stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul poate adresa o cerere catre office@sportvirus.ro.

Pentru a putea comanda produse de pe site-ul www.sportvirus.ro trebuie sa iti creezi cont (prin completarea formularului de inregistrare) si sa ne oferi urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume, adresa, telefon, email, username, parola. Prin oferirea acestor date iti dai consimtamantul liber exprimat si in mod neechivoc ca datele tale cu caracter personal sa fie in baza noastra de date, cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Conform articolului 12 al Legii nr. 677/2001, mentionam ca motivul pentru care avem nevoie de aceste date sunt:

- procesare, validare si expediere a produselor solicitate - facturarea produselor solicitate

- solutionarea eventualelor probleme legate de comanda dvs.

- trimitere de materiale si mesaje referitoare la produse, servicii, oferte speciale sau orice alte actiuni de marketing desfasurate

Datele tale sunt destinate utilizarii de catre SC Travel Sport SRL in scopurile mai sus mentionate si nu vor fi dezvaluite tertilor, cu exceptia firmei de curierat care asigura livrarea produselor comandate de tine.

Prin comanda directa pe site-ul nostru iti exprimi acordul pentru dezvaluirea datelor tale cu caracter personal urmatorilor terti:

- firmelor de curierat (GLS care va asigura livrarea produselor);

- de asemenea datele tale pot fi partajate cu terti cum ar fi MailChimp, Google Adwords sau Google Analytics.

SC Travel Sport SRL nu raspunde pentru defectiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este gazduita baza de date care contine aceste date cu caracter personal.

Cookie-uri

Site-ul nostru foloseste cookie-uri, pentru a salva preferintele tale de cautare, unitatile vizitate si listele de preferinte.

Cookie-urile pot stoca si informatii personale de identificare. Aceste informatii pot fi folosite pentru a te identifica sau a te contacta. Putem face acest lucru doar daca tu ne oferi toate aceste informatii. Acest site utilizeaza Remarketing-ul si Audiente Similare pentru a servi vizitatorilor sai reclame contextuale, atat in Reteaua de Cautare, cat si in Reteaua de Display Google. Pentru a putea face acest lucru, site-ul colecteaza informatii despre sesiunea vizitatorilor cu ajutorul tehnologiei "cookie". Acest modul este un numar care identifica browserul computerului si nu persoana care utilizeaza computerul.

Folosim cookie-uri de Google Analytics pentru a analiza vizitatorii pe site-ul nostru si Google Adwords pentru a livra publicitate online.

Utilizatorii care nu doresc sa vizualizeze Publicitate bazata pe interese isi pot ajusta propriile setari de cont, vizitand Setarile de Advertising Google. Astfel, utilizatorii pot adauga, sterge sau preciza exact categoriile ce vor fi folosite pentru a le fi afisata publicitatea bazata pe interese.

Oricum, informatiile colectate nu includ date personale sau delicate, precum starea de sanatate, date financiar-bancar, cele privitoare la religie, sex, etnie sau orientare politica. Utilizatorii pot alege sa renunte complet la a mai primi publicitate bazata pe interese.

Utilizatorii internet pot afla mai multe informatii despre cum pot face ca publicitatea pe care o consuma sa fie relevanta, dand click pe linkul Ad Choices (sau similar) care se regaseste la orice banner/reclama, pe care o vede afisata in Reteaua de Display Google, in coltul din dreapta sus.

Prin completarea casutei de abonare la newsletter de pe site iti exprimi acordul fata de folosirea de catre SC Travel Sport SRL a adresei tale de e-mail pentru trimiterea materialelor publicitare.