Butelie gaz Winter 450g Vezi mai mare

Primus

Butelie gaz Winter 450g

Butelie combustibil
supapa filetata

Mai mult

✔ 10% card fidel

72 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Gazul care functioneaza si la temperatura de -22 gradeC

  Oricine a folosit un aragaz cu cartuș cu gaz în condiții reci știe acest lucru: cu cât temperatura este mai scăzută, cu atât este mai slabă performanța arzatorului. În condiții de temperatură scăzută, presiunea cartușului scade sub folosință, făcând ca aragazul să funcționeze cu o putere mai mică sau deloc. Chiar dacă in cartuș mai exista carburant! De ce? Gazul lichefiat nu se evaporă în mod corespunzător cu cât devine mai rece.

  Cum functioneazã?

  Principala inovație din spatele Primus Winter Gas ™ este Vapor Mesh ™, o hârtie foarte absorbantă în interiorul cartușului, care va menține presiunea mai ridicată, făcând astfel posibilă funcționarea aragazului. VaporMesh crește suprafața pe care combustibilul lichid se poate evapora în stare gazoasă. Suprafața mărită face ca trecerea de la lichid la gaz să fie mai rapidă, iar viteza acestui proces determină presiunea din interiorul cartușului.

  Comparatie

  Atunci când comparăm două cartușe complet noi (unul dintre vechile modele de cartuse și un cartus Winter gas), diferența nu este foarte notabilă deoarece presiunea este ridicată în ambele, dar pe măsură ce combustibilul din interiorul cartușului este consumat, diferența devine din ce în ce mai evidentă. Cu cartușele "normale" în condiții reci, presiunea recipientului scade sub utilizare, făcând ca aragazul să funcționeze cu o putere mai mică sau deloc. Acest lucru este evident mai ales atunci când utilizați un cartuș care nu este plin. După utilizarea unui cartuș timp de 60 de minute de gătit, un cartuș cu gaz de iarnă este cu aproximativ 9% mai puternic decât unul fără VaporMesh. După 120 de minute de utilizare, acesta oferă o putere cu aproximativ 15% mai mare.