Nou Casca ski Grap Visor 2.0 HM Vezi mai mare

Alpina

Casca ski Grap Visor 2.0 HM

casca pentru schi
ochelar incorporat

Mai mult

✔ 10% card fidel

879 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
  • Există multe avantaje pentru o casca cu vizor. Este confortabia și oferă o protecție maximă, precum și un câmp vizual maxim. Grap Visor 2.0 HM are de asemenea, o potrivire fiabilă ca cea a modelului clasic Grap 2.0 fără vizor, vanduta in milioane de exemplare. Sistemul de ajustare permite o adaptare perfecta pe cap. Vizoru mare garanteaza un câmp maxim de vizibilitate și impiedica patrunderea in casca a curenților de aer perturbatori. Există de asemenea, suficient spațiu în spatele lentilei pentru a purta o pereche normală de ochelari de vedere. Urechile moi cu accente colorate și o captuseala peste gât maresc confortul la purtare. Interiorul și urechile pot fi îndepărtate și spălate. Orificiile de aerisire creează un climat confortabil în interiorul castii. Datorită designului Inmold, casca este foarte ușoară dar extrem de robustă. Carcasa superioară din policarbonat este lipită termic de materialul granular EPS din corpul căstii, la căldură și presiune intense. Această tehnologie de producție ofera căști mai sigure, mai ușoare și mai subțiri.

    Vizorul este echipat cu lentila Hybrid Mirror care reflectă radiațiile infraroșii și prin urmare, reduce solicitarea ochilor. Pe langa aceasta, tehnologia Hicon are un efect de strălucire și astfel garantează cea mai bună vizualizare posibilă în condiții de iluminare difuză