Tricou barbati Nipa Tee Vezi mai mare

Devold

Tricou barbati Nipa Tee

tricou ultra usor si moale din lana merinos 100%
fibra 17.5 microni; greutate 150g/m2
uscare rapida
protectie UV
proprietati naturale anti-odor si anti-bacterial

Mai mult

✔ 10% card fidel

360 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Pe vreme rece sau atunci când esti activ și transpiri , ceea ce porti pe piele este deosebit de important . Fibrele merinos sunt mici miracole ale naturii din care se produc  articole de îmbrăcăminte  care pot absorbi si elibera umiditatea , incalzind sau racorind corpul , in functie de necesitate.  Tesaturile din lana merinos  te încălzesc rapid insa datorita respirabilitatii excepționale, nu te vei supraîncălzi .  Aceste calitati fac hainele din lână merinos ideale pentru majoritatea activităților - în orice sezon, indiferent de vreme.
  Hainele din lana merinos  izoleaza de frig și țin cald chiar și atunci când devin umede sau ude . Lâna merinos este extrem de hidrofila și poate absorbi cantități mari de umiditate , în special în comparație cu fibrele sintetice . Asadar,  o haină din lână merinos pura, poate absorbi umezeala echivalentă a 35 % din greutatea sa netă fără a se simți ud sau umed și rece . Mai mult , lâna de fapt generează căldură atunci când absoarbe umezeala , astfel încât chiar și hainele din lână umede vor tine de cald . Prin utilizarea lenjeriei din lana , se reduce foarte mult riscul de hipotermie . Veți observa acest lucru mai ales dupa ce v-ati oprit sa va odihniti, dupa un efort sustinut.
  Capacitatea de izolare termica
  Articolele de îmbrăcăminte din lână merinos sunt un excelent izolator termic . Fibrele Merino sunt foarte ondulate si pufoase, acestea retinand milioanele de bule de aer mici din tesatura . Aceste bule de aer retin căldura corpului , creand un tampon de protecție împotriva frigului .
  Controlul temperaturii
  Lâna merinos funcționează în mod natural cu sistemul de încălzire si racire a corpului. Acesta regleaza temperatura corpului prin absorbirea si eliberarea umiditatii . Atunci când vremea este rece și uscata , lâna absoarbe transpiratia și declanșează un proces prin care materialul generează căldură ( numită " căldură de absorbție " ) . Într-un mediu cald , haina ta merinos va regla temperatura prin " răcire prin evaporare " . Acesta este același principiu pe care il foloseste organismul nostru : produce sudoare să se răcească . In acest mod lâna regleaza temperatura corpului și vă ajută să păstrați o temperatură constantă și confortabila în orice conditii .
  Controlul mirosului
  Lâna merinos are o rezistenta naturala permanentă la dezvoltarea microbiană și retenția mirosului . Articolele de îmbrăcăminte pot fi purtate timp de mai multe zile , fără a dezvolta miros. Motivul este o combinație intre capacitatea lânii merinos de a absorbi rapid sudoarea și a evapora -o , și suprafața neregulată și încărcată negativ a fibrelor. Bacteriile care dezvolta mirosul neplacut, prefera suprafetele plate si care permit incarcarea pozitiva, ca cele sintetice. Fibrele sintetice cresc potentialul de dezvoltare a mirosului corpului , deoarece acestea creează un teren propice pentru bacterii . Transpiratia in sine nu are miros , dar bacteriile care prolifereaza in timp pot crea mirosuri neplăcute