Reduced price! Casca ski/ alpinism Snow Tour Vezi mai mare

Alpina

Casca ski/ alpinism Snow Tour

casca pentru schi de tura/alpinism

Mai mult

590 lei

-30%

413 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Snow Tour este special conceputa pentru a satisface în cea mai mare măsură, cerințele schiului de tură. La doar 330 g, este una dintre cele mai usoare căști din aceasta categorie. În scopul de a reduce greutatea inutila și pentru a garanta o bună aerisire în timpul ascensiunii, padding-ul a fost redus în interiorul castii, protectiile de urechi pot fi detasate și un sistem de ventilare a fost încorporat. În cazul în care se dovedește a fi prea rece, casca se potriveste cu o caciula care poate fi introdusa dedesubt . Pentru a preveni alunecarea lanternei frontale, casca este prevazuta cu accesorii de fixare. 

  Extra bonus pentru alpinisti: in conformitate cu standardul de siguranță pentru căști de schi (EN-1077) Snow Tour  îndeplinește, de asemenea, standardul de căști de alpinism (EN-12492).

  CARACTERISTICI
  design aerodinamic
  orificii de ventilatie
  aparatori de ureche detasabile
  captuseala interioara detasabila
  protectie la vant in partea din spate
  buton de reglare 3D a circumferintei
  tehnologie INMOLD de insertie a spumei interioare pe carcasa exterioara, prin presiune si temperatura inalte, spuma din polistiren super expandat.


   

   

 • Gen Unisex