Arzator camping Micron Trail Stove Vezi mai mare

Primus

Arzator camping MicronTrail Stove

10007900

arzator compact si usor
picioare pliabile
husa de transport
putere 2600W

Mai mult

✔ 10% card fidel

241 lei

+10 lei cost transport sau Gratuit la comenzi peste 300 lei

In stoc

Iti livram produsul oriunde in Romania.
Timp de livrare: 48 de ore
Cost livrare: Gratuit la comanda peste 300 lei sau 10 lei la comanda sub 300 de lei
Cumpara cu incredere. Poti returna produsul in 14 zile calendaristice si vei primi banii inapoi. Tu vei plati doar costul trimiterii produsului inapoi la noi.
 • Vrei un rucsac super-ușor, dar totuși doresti să cari un aragaz pentru a putea mânca și bea ceva cald când te afli într-o tura? Dacă da, MicronTrail este aragazul perfect pentru tine.

  Aragazul combină greutatea redusă și designul compact cu performanța și robustetea. Pentru a minimiza greutatea complet, aragazul nu are o brichetă integrata și cântărește mai putin de 90 de grame. În ciuda greutății reduse, acest aragaz rezista foarte bine la oale mari. Flacăra îngustă și rapidă rezistă foarte bine vântului, iar cu o tigaie PrimeTech poti fierbe rapid 1 litru de apă în mai puțin de 3 minute. Suporturile arzătorului pot fi pliate la transport pentru a ocupa cel mai mic spațiu.

  Alege MicronTrail pentru toate excursiile și drumețiile, atunci când crezi că greutatea este cea mai importantă. O alegere evidentă pentru cei care au nevoie de un arzator mic.

  Cartusul de gaz nu este inlus.

  • inaltime 62mm
  • diametru 133mm
  • putere 2600W
  • aprindere manuala
  • greutate 87g